disclaimer/privacybeleid

Home / producten / disclaimer/privacybeleid

disclaimer/privacybeleid

Disclaimer


TeslaToni ontwerpt, produceert en verkoopt aftermarket accessoires bestemd voor Model S eigenaars.
Alle TT producten , symbolen, modellen, styling en tekst zijn op geen enkele wijze verbonden aan Tesla Motors, Inc.   Alle fabrikant namen, symbolen , omschrijvingen en tekst, gebruikt in onze afbeeldingen , worden uitsluitend gebruikt ter identificaties. Alle TT producten zijn bedoeld ter verfraaiing en gebruikscomfort voor eigenaars van Tesla Model S.  TT Interieurdelen kunnen worden aangebracht zonder de bestaande constructie te veranderen of beschadigen, TT aanvaardt geen enkele aansprakelijk van:  Ondeskundige montage, ondeskundig gebruik van TT delen en beschadigingen die hierdoor zijn ontstaan , en afwijkende montage,s en gebruik, welke niet  correct zijn uitgevoerd, zoals  beschreven in de bijgeleverde handleidingen. Voor de TT exterieurdelen, Nose cone grill, Achterspoiler ,Bodykits, is het strik noodzakelijk deze werkzaamheden uit te laten voeren door een erkend auto herstelbedrijf. Deze erkende bedrijven bezitten alle noodzakelijke kennis van TT producten.  TT aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor deze exterieurdelen en de montage hiervan. 
TeslaToni is de handelsnaam welke deel uit  maakt van de BeslotenVennootschap :Carburant Investments BV                             
De handelsmerken: Tesla Model S,Tesla Model X en Tesla Roadster zijn beschermt eigendom van Tesla Motors, Inc.

Inschrijvingnummer Kamer van Koophandel 23066993  BTW nr.NL8001 39124 B01 Bank:IBAN:NL81 INGB  0671 2701 84

Privacybeleid


Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen.
Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van TeslaToni Accessories.
U dient zich ervan bewust te zijn dat TeslaToni Accessories niet verantwoordelijk is voor het privacy beleid van andere sites en bronnen.
Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.
TeslaToni Accessories respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Gebruik van onze diensten

Gebruik van verzamelde gegevens

Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren.
De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van TeslaToni Accessories of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Communicatie
Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden.
De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van TeslaToni Accessories of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Doeleinden
We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Derden
De informatie wordt niet met derden gedeeld. In enkele gevallen kan de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site.
Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Keuzes voor persoonsgegevens
Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op dit moment aan ons is verstrekt.

Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief/infobrief
Onderaan iedere mailing vindt u de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen of om u af te melden.

Aanpassen/uitschrijven communicatie
Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons op nemen. Zie onderstaande contactgegevens.

Vragen en feedback
We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen.
Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen:

TeslaToni Accessories
Stephensonweg 7
4207 HA Gorinchem
Tel. 0183 627700
info@teslatoniaccessories.nl