Middenconsole

Home / producten / Middenconsole

Middenconsole

Lux middenconsole, (Artikel nummer MC S-03)
(Vanaf € 599,-) monteren € 45,- prijzen inclusief 21% btw)    

Teslatoni fabriceert luxe middenconsoles speciaal geschikt voor de 1e generatie Model S (tot 6/ 2016) Op bestelling leverbaar zijn volgende uitvoeringen.

Standaard MC modellen  ( vanaf € 599,- incl btw)
Bovenpaneel opties  : Zwart Carbon look halfglans – Titanium
Roldeur opties : Zwart of Zilver
Zijpanelen :  zwart  

Speciale MC-S modellen ( vanaf € 699,- incl.btw)
Bovenpaneel opties : Mat zwart Carbonlook € 699,- of Darkwood look MAT €749,- of glans € 769,- (passend bij Obeche interieur) en de Piano black uitvoering € 769,-
Roldeur opties : Zwart of Zilver
Zijpanelen :  zwart (standaard) of licht grijs (meerprijs)

Optioneel voor specials : zijpanelen passend bij het middendeel met dubbel stiksel antraciet.
Meerprijs  € 94,95 per set.
De speciale modellen zijn alleen op bestelling leverbaar (levertijd 2-4 weken).

Alle middenconsoles passen in het open middelvak met of zonder de zgn yachtfloor. Voorzien van ruime indeelbare opbergvakken, die afsluitbaar is dmv de roldeuren. Aanvullend een ruim achtervak voor universeel gebruik en afsluitbaar met een push to open klep.  Wordt geleverd met telefoon adapter  voor Iphone of Samsung en binnenverlichting.

Wij adviseren uw middenconsole te laten monteren door Teslatoni voor optimaal eindresultaat tegen speciaal montagetarief van € 45,-. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen het zelf te doen.

Belangrijk: De standaard Tesla interieurkleuren worden benaderd, leer is een natuurproduct,waardoor kleurafwijkingen kunnen voorkomen.Bestelling of informatie? **Stuur een email naar: info@teslatoniaccessories.nl en vermeld in uw bericht tenminste het artikelnummer,uw naam en uw telefoonnummer.  

Voor de verschillende modellen, zie de slideshow hieronder: